وزارت زراعت، آبیاری و مالداری زمین را به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان انتقال داد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۲۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری زمین را به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان انتقال داد

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی و مولوی شکرالله شاکر، رئیس عودت‌کنندگان و ادغام مجدد وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان حضور داشتند، زمین از سوی وزارت زراعت به آن  وزارت انتقال داده شد.
این زمین بر اساس پیشنهاد وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و به حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی)، از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت در ولسوالی خاشرود ولایت نیمروز، به مساحت (۱۵۰۰) جریب، جهت ساخت شهرک مهاجرین انتقال داده شد.
تفاهم‌نامه انتقال زمین میان مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی وزارت زراعت و مولوی شکرالله شاکر، رئیس عودت‌کنندگان و ادغام مجدد وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان به امضا رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها