ورکشاپ اعتبار دهی پروژه کمیته هالند برای افغانستان برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۶ - ۱۳:۴۵
ورکشاپ اعتبار دهی پروژه کمیته هالند برای افغانستان برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
برنامه‌ای به منظور اعتبار دهی یکی از پروژهای کمیته هالند در بخش کاهش فقر روستایی با حضور مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری برگزار شد.
در این مجلس مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روسای زراعت ولایات خوست، کندهار، لوگر، پروان، نمایندگان کشور هالند و صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت و مالداری و داکتر وترنران اشراک داشتند.
در آغاز مجلس مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری از فعالیت‌های انجام شده کمیته هالند برای افغانستان به نیکویی یاد نموده و تقدیر کرد و خواستار ادامه آن شد. آقای عثمانی فعالیت این کمیته را در راستای انکشاف سکتور و مالدار موثر عنوان نمود.
در اخیر مجلس مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با تفویض لوح سپاس از مسؤل پروژه  ایجاد سهولت برای فقر روستاییRPSF    تقدیر نمود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پنجشیر

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه ترویج کشت قطاری گندم را در ۱۵ جریب زمین به‌گونه‌ طرح نمایشی در ولسوالی‌های حصه اول، عنابه، رخه و بازارک آغاز کرده است. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۴
Background image

سبزخانه‌ها؛ فرصت تازه برای تقویت اقتصادی دهقانان کندهار – ۱۰۰ باب سبزخانه به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP)، کار ساخت ۱۰۰ باب سبزخانه در شهر. . .

بازگشت به خبرها