وترنران پنج ولایت در بلخ آموزش دیدند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۳۱ - ۱۶:۵۱
وترنران پنج ولایت در بلخ آموزش دیدند
۳۱ سرطان ۱۳۹۹
۲۰ داکتر حیوانی از یک برنامه آموزشی «تشخیص کلینیکی امراض و تلقیح» فارغ شدند.
این وترنران در یک برنامه آموزشی «تشخیص کلینیکی امراض و تلقیح» که به کمک اداره‌ی انکشافی ایالات متحده امریکا از طریق برنامه‌ی زنجیره‌ی ارزشی مالداری افغانستان در ولایت بلخ راه‌اندازی شده بود، آموزش دیدند.
وترنران یادشده که هر کدام دارای یک کلینیک حیوانی در ولایت‌های بلخ، سمنگان، جوزجان، کندز و بدخشان می‌باشند، درباره القاح مصنوعی و تشخیص کلینیکی بیماری‌های حیوانی مهارت‌های تازه را یاد گرفته‌اند. معاینات فزیکی و کلینیکی حیوان بیمار، بیماری‌های ساری قابل اخبار، بیماری‌های سقط‌کننده، پرازیت‌های خونی، تسممات، تشخیص حامله‌گی حیوانات، تاریخچه القاح مصنوعی، اهمیت القاح مصنوعی در صنعت گاوداری، علایم «نرطلبی» و شناسایی زمان دقیق نرطلبی حیوانات شامل محتوای این برنامه آموزشی بود.
این شرکت‌کننده‌گان از راه‌اندازی چنین برنامه‌ی آموزشی استقبال کردند و موضوعات تدریس شده را برای خود آموزنده‌ و مهم تلقی کردند.
هم‌چنان برای هر یک از شرکت‌کننده‌گان یک بسته‌ی القاح مصنوعی شامل وسایل القاح مصنوعی توزیع شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS