هیئت وزارت زراعت: پروژه‌های سرسبزی جنگلات ننگرهار به‌گونه‌ٔ کاملاً شفاف عملی می‌گردد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۸:۴۸
هیئت وزارت زراعت: پروژه‌های سرسبزی جنگلات ننگرهار به‌گونه‌ٔ کاملاً شفاف عملی می‌گردد

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری سمیع‌الله ساحل با مسئولان ریاست زراعت ولایت ننگرهار دیدار کرد تا روند تطبیق، شفافیت و نظارت پروژه‌هایی را که به ارزش ۵٫۳ میلیون افغانی آغاز شده‌اند، بررسی نماید.
هیئت اعزامی وزارت زراعت گفت که هدف سفرشان نظارت از روند اجرای فعالیت‌های مربوط به تجهیزات اطفای حریق جنگلات، غرس نهال‌های چارمغز و سرسبزی جنگلات مصنوعی است که زیر چتر آمریت منابع طبیعی انجام می‌شود.
مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، بر تطبیق شفاف و به‌موقع این پروژه‌ها تأکید کرده، افزود که اداره زراعت ننگرهار اجرای تمام پروژه‌ها را مطابق با اصول و معیارهای تعیین‌شده تضمین خواهد کرد.
در این پروژه‌ها فراهم‌سازی تجهیزات اطفای حریق، برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد ارزش و حفظ جنگلات، پرورش نهال‌ها و غرس ده‌هزار اصله درخت چارمغز شامل است که هدف آن حفظ محیط زیست، بازسازی جنگلات و تقویت منابع طبیعی می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

بازگشت به خبرها