هیئت ریاست ذخایر استراتژیک وزارت زراعت وضعیت گدام‌های گندم بدخشان را بررسی کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۲:۴۲
هیئت ریاست ذخایر استراتژیک وزارت زراعت وضعیت گدام‌های گندم بدخشان را بررسی کرد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از ریاست عمومی ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی و ارزیابی وضعیت گدام‌های استراتژیک و گندم‌های ذخیره‌شده، با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی سید نورمحمد هاشمی، آمر توزیع، نگهداری و خریداری غله‌جات ریاست ذخایر استراتژیک، هدف از سفر هیئت را بررسی وضعیت گدام‌های استراتژیک و ارزیابی کیفیت نگهداری گندم‌های ذخیره‌شده عنوان کرد. وی گفت، پس از ارزیابی‌های لازم، در مورد چگونگی توزیع گندم‌های موجود تصمیم‌گیری خواهد شد.
مولوی امان‌الله حسن نیز ضمن استقبال از سفر هیئت، معلوماتی در مورد وضعیت گدام‌های استراتژیک، نحوه نگهداری و موجودی گندم‌های ذخیره‌شده ارائه کرد و بر همکاری همه‌جانبه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هیئت اعزامی تأکید نمود.
این سفر در راستای نظارت بر ذخایر استراتژیک، حفظ کیفیت گندم‌های ذخیره‌شده و مدیریت مؤثر ذخایر غذایی کشور انجام شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها