هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا تدویر جلسه داد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ - ۱۱:۵
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا تدویر جلسه داد

۱۹ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
در این جلسه روی بررسی دقیق دوسیه جات زمین‌های تحت بررسی، اجاره دهی ساحات امارتی استرداد شده، تثبیت و استرداد ساحات امارتی باقی مانده در ولسوالی تگاب و نجراب صحبت گردید.
جلسه به سپرستی مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت و حضور روساء استخبارات، عدلیه، حج و اوقاف، شاروالی، سرحدات اقوام و قبایل، شهرسازی و مسکن، معاون قومندانی امنیه، مستوفی ولایت، آمر قضایای امارت و مدیر کدستر دایر شد.
اعضای جلسه پیرامون  بررسی دوسیه جات زمین‌های دشت کلهوت ولسوالی نجراب و چگونگی ارسال آن به کمیسیون مرکزی، چگونگی اجاره دهی زمین‌های استرداد شده دشت دران ولسوالی تگاب و بحث در مورد زمین شهرک مهاجران واقع تگاب ونجراب بحث و تبادل نظر نموده و تصمیم بر این شد که تیم فنی به روز چهارشنبه به ولسوالی تگاب رفته و کار عملی خویش را جهت تثبیت و متراج آن آغاز نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها