هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۸ - ۱۰:۳۹
 هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

۸حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از تاسیس هشت اتحادیه بزرگ‌ باغداری در این ولایت خبر داده است.
این اتحادیه‌ها که شامل سیب، آلو بخارا، انگور، کشمش، زردآلو و بادام می‌شوند، به کمک برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری تاسیس شده است.
هدف از تاسیس این اتحادیه‌ها منسجم ساختن محصولات زراعتی در ولایت غزنی و هم‌چنین بازرایابی در مارکیت‌های داخلی و خارجی می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها