هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۸ - ۱۰:۳۹
 هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

۸حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از تاسیس هشت اتحادیه بزرگ‌ باغداری در این ولایت خبر داده است.
این اتحادیه‌ها که شامل سیب، آلو بخارا، انگور، کشمش، زردآلو و بادام می‌شوند، به کمک برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری تاسیس شده است.
هدف از تاسیس این اتحادیه‌ها منسجم ساختن محصولات زراعتی در ولایت غزنی و هم‌چنین بازرایابی در مارکیت‌های داخلی و خارجی می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

بازگشت به خبرها