هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۸ - ۱۰:۳۹
 هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

۸حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از تاسیس هشت اتحادیه بزرگ‌ باغداری در این ولایت خبر داده است.
این اتحادیه‌ها که شامل سیب، آلو بخارا، انگور، کشمش، زردآلو و بادام می‌شوند، به کمک برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری تاسیس شده است.
هدف از تاسیس این اتحادیه‌ها منسجم ساختن محصولات زراعتی در ولایت غزنی و هم‌چنین بازرایابی در مارکیت‌های داخلی و خارجی می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها