هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۸ - ۱۰:۳۹
 هشت اتحادیه بزرگ باغداری در غزنی تاسیس شدند

۸حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از تاسیس هشت اتحادیه بزرگ‌ باغداری در این ولایت خبر داده است.
این اتحادیه‌ها که شامل سیب، آلو بخارا، انگور، کشمش، زردآلو و بادام می‌شوند، به کمک برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری تاسیس شده است.
هدف از تاسیس این اتحادیه‌ها منسجم ساختن محصولات زراعتی در ولایت غزنی و هم‌چنین بازرایابی در مارکیت‌های داخلی و خارجی می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها