ننگرهار: در بندر تورخم ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت دوباره به پاکستان مسترد شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
ننگرهار: در بندر تورخم ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت دوباره به پاکستان مسترد شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم ولایت ننگرهار می‌گویند که مسؤولان این بندر از وارد شدن ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت از پاکستان به افغانستان جلوگیری کرده و دوباره آن را به آن کشور مسترد نموده‌اند.
مولوی محمد ولی محسن رییس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت این جواری بی‌کیفیت که از پاکستان به افغانستان وارد می‌شد، پس از معاینه و بررسی دقیق توسط مسؤولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم دوباره به آن کشور برگردانده شده است.
وی از تمام تاجران خواست تا محصولات باکیفیت وارد کنند تا هموطنان ما از محصولات سالم و پاک استفاده نمایند.
هر روز از طریق بندر تورخم ده‌ها موتر میوه تازه، سبزیجات، غلات، ادویه حیوانی و نباتی و بسیاری مواد دیگر صادر و وارد می‌شود که تحت نظارت مدیریت قرنطین ریاست زراعت به کشور وارد شده و به محصولات خراب اجازه ورود داده نمی‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها