نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛ ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۵:۳۷
نمایشگاه جهانی غدا ۲۰۲۰ استانبول؛  ۱۸ شرکت از افغانستان اشتراک کردند

۵ عقرب ۱۳۹۹
۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی جهانی غذا ۲۰۲۰ استانبول، برای نمایش محصولات زراعتی کشور جهت دریافت قراردادهای فروش، شرکت کردند.
حبیب‌الله حبیبی رییس انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت که در این نمایشگاه به نماینده‌گی از وزارت زراعت شرکت کرده است، می‌گوید با هم‌آهنگی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به کمک اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا USAID، زمینه‌ی اشتراک ۱۸ شرکت از افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی گلفوود ۲۰۲۰ استانبول فراهم شد و این شرکت‌ها محصولات‌شان را در نمایشگاه یاد شده به نمایش گذاشتند.
آقای حبیبی می‌افزاید میوه‌ی خشک، زعفران، انجیر، زیره و نباتات طبی از محصولات افغانستان است که در نمایشگاه جهانی غذا ۲۰۲۰ نمایش داده شده است و امید داریم که قراردادهای خوبی را برای شرکت‌های افغانستان به منظور افزایش صادرات، به دست بیاوریم.
باید گفت که در این نمایشگاه ۵۰۰ کمپنی و ۴۵ کشور شرکت کرده‌اند

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ اعلام کرد که روند شاخه‌بُری درختان میوه به‌منظور بهبود رشد و افزایش حاصل‌دهی در مربوطات این ریاست آغاز شده است.
این برنامه با همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۵۳
Background image

بازدید رئیس زراعت از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار بازدید کرده و وضعیت فعالیت‌های زراعتی این مدیریت را مورد بررسی قرار داد.
در جریان این بازدید، قاری قطب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها. . .

بازگشت به خبرها