نظارت و كنترول از كلینيك‌های ولسوالی بلخ ولایت بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۲:۴۷
نظارت و كنترول از كلینيك‌های ولسوالی بلخ ولایت بلخ

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از جریان فعالیت كلینيك‌های و ادویه فروشی حیوانی در ولسوالی بلخ ولایت بلخ نظارت و کنترول کردند.
در نتيجه این فعالیت يك باب كلينیك و يك باب دواخانه مهرلاك گرديد و مقدار ١٧٥بوتل ادويه تاريخ گذشته و كم كيفيت و٥٣ پاكت تاريخ گذشته و كم كيفيت جمع‌آوري گرديد.
این نظارت از سوی عبدالبر معاذ آمر مالداری و صحت حيواني، سيد عارف آغاه مدير بررسی كلينیك‌ها و غلام محمد محمدی مدير عمومی مالداری و صحت حيواني انجام شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها