نظارت و تفتیش از قصابی‌های بازار سرصیاد ولسوالی بگرام

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۹:۵۵
نظارت و تفتیش از قصابی‌های بازار سرصیاد ولسوالی بگرام

۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش 
 به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، کارمندان بخش صحت حیوانی آن ریاست در  ولسوالی بگرام، از شش قصابی در بازار سرصیاد این ولسوالی نظارت و تفتیش به‌عمل آورد.
هدف از این بررسی، جلوگیری از فروش گوشت و محصولات حیوانی بی‌کیفیت، ملوث و فاسد شده، و اطمینان از ارائه خدمات سالم و بهداشتی برای شهروندان عنوان شده است.
قابل ذکر است که کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، روند کنترول و تفتیش محصولات حیوانی را به‌گونه منظم و روزمره در ساحات مختلف ولسوالی بگرام ادامه می‌دهند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها