نظارت و بررسی مراکز و محصولات حیوانی در ولسوالی حصه دوم ولایت کاپیسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ - ۱۴:۳۱
نظارت و بررسی مراکز و محصولات حیوانی در ولسوالی حصه دوم ولایت کاپیسا

۱۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از سه باب کلینیک صحت حیوانی، ۱۲ باب قصابی و ۳۰ غرفه دست‌فروشان محصولات حیوانی در بازار جمال‌آغه ولسوالی حصه دوم این ولایت نظارت و بررسی کردند.
این نظارت به رهبری داکتر عبدالخلیل رحمانی، آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، و با همکاری کارمندان مدیریت کنترول محصولات حیوانی انجام شد. هدف از این بررسی، جلوگیری از فروش محصولات حیوانی بی‌کیفیت، ملوث و فاسد شده و ارائه خدمات سالم و عاری از امراض ساری و مهلک به شهروندان بود.
ریاست زراعت ولایت کاپیسا تأکید کرده است که نظارت و کنترول کلینیک‌های صحت حیوانی و محصولات حیوانی به‌صورت منظم و مداوم در تمام مناطق این ولایت انجام می‌شود. همچنین، با افراد متخلف برخورد قانونی صورت گرفته و آنان به ارگان‌های عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS