نظارت هیئت وزارت زراعت از پروژه‌های انکشافی بخش منابع طبیعی در ولایت جوزجان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۹:۳۳
نظارت هیئت وزارت زراعت از پروژه‌های انکشافی بخش منابع طبیعی در ولایت جوزجان

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت جهت نظارت و ارزیابی پروژه‌های انکشافی بخش تنظیم منابع طبیعی شامل احیای فارم‌ها، سرسبزی و مراکز تکثیری، تنظیم علفچرها و جنگلات پسته و چهارمغز به ولایت جوزجان سفر کردند.
این هیئت در دیدار با قاری عبدالقادر وحدت، رئیس زراعت جوزجان و داملا ذبیح‌الله ابرار، آمر تنظیم منابع طبیعی، بر تسریع روند فعالیت‌های پلان شده و مصرف به‌موقع بودجه پروژه‌ها تأکید نموده و اهمیت حفاظت از پروژه‌ها پس از تطبیق را گوشزد کردند.
هیئت مذکور از پروژه‌هایی مانند تنظیم علفچرها، کنترول و جلوگیری از توسعه صحرا و ریگ‌های روان، احیای جنگلات طبیعی پسته، فارم جنگل‌باغ و مراکز تکثیری و آموزشی بازدید کردند. برای مسئولین پروژه‌ها نیز رهنمایی‌های فنی و تخنیکی در خصوص تطبیق فعالیت‌ها مطابق پلان مرکز ارائه گردید.
این نظارت به هدف تضمین کیفیت تطبیق پروژه‌ها و بهره‌برداری بهینه از منابع طبیعی در ولایت جوزجان انجام شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها