نظارت مشترک زراعت و شاروالی هرات برای عرضه محصولات حیوانی صحی و باکیفیت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۸ - ۱۳:۴۸
نظارت مشترک زراعت و شاروالی هرات برای عرضه محصولات حیوانی صحی و باکیفیت

۲۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
تیم مشترک ریاست‌های زراعت و شاروالی ولایت هرات برای تضمین عرضه گوشت صحی و عاری از امراض و جلوگیری از انتشار بیماری‌های ساری و زئونوز، نظارت و بررسی گسترده‌ای را در سطح شهر و حومه آن انجام داد.
این نظارت شامل قصابی‌ها، تالارها، رستورانت‌ها و آشپزخانه‌ها بود. تیم یادشده ضمن ارائه راهنمایی‌های لازم درباره حفظ‌الصحه، محیط‌زیست، و بهبود کیفیت خدمات، بر رعایت معیارهای بهداشتی تأکید کرد.
در جریان این عملیات، ۱۷ رأس مواشی که به‌صورت خودسرانه و غیرصحی کشتار شده بودند، جمع‌آوری و برای بررسی صحت و اخذ محصول به مسلخ معیاری وزارت زراعت انتقال داده شدند.
همچنین، تالار شاهی پس از اخذ تعهد از مسئول مربوطه، مجدداً بازگشایی شد. این اقدامات بخشی از تلاش‌های مداوم برای تأمین سلامت و رفاه عمومی در ولایت هرات به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۲۰۰ تن از دهاقین ولسوالی سیدآباد و مرکز ولایت سرپل برگزار شد.
این سمینار با حضور الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

آغاز روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای یک‌هزار خانواده نیازمند در پروان

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای یک‌هزار خانواده نیازمند در ولسوالی بگرام ولایت پروان آغاز شد.
این روند بر اساس سروی قبلی و مطابق فهرست مستفیدشوندگان شناسایی‌شده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

BACK TO NEWS