نظارت مشترک زراعت و شاروالی هرات برای عرضه محصولات حیوانی صحی و باکیفیت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۸ - ۱۳:۴۸
نظارت مشترک زراعت و شاروالی هرات برای عرضه محصولات حیوانی صحی و باکیفیت

۲۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
تیم مشترک ریاست‌های زراعت و شاروالی ولایت هرات برای تضمین عرضه گوشت صحی و عاری از امراض و جلوگیری از انتشار بیماری‌های ساری و زئونوز، نظارت و بررسی گسترده‌ای را در سطح شهر و حومه آن انجام داد.
این نظارت شامل قصابی‌ها، تالارها، رستورانت‌ها و آشپزخانه‌ها بود. تیم یادشده ضمن ارائه راهنمایی‌های لازم درباره حفظ‌الصحه، محیط‌زیست، و بهبود کیفیت خدمات، بر رعایت معیارهای بهداشتی تأکید کرد.
در جریان این عملیات، ۱۷ رأس مواشی که به‌صورت خودسرانه و غیرصحی کشتار شده بودند، جمع‌آوری و برای بررسی صحت و اخذ محصول به مسلخ معیاری وزارت زراعت انتقال داده شدند.
همچنین، تالار شاهی پس از اخذ تعهد از مسئول مربوطه، مجدداً بازگشایی شد. این اقدامات بخشی از تلاش‌های مداوم برای تأمین سلامت و رفاه عمومی در ولایت هرات به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، یک مرکز جمع‌آوری شیر و پروسس لبنیات را در ولسوالی عنابه این ولایت تجهیز نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت فاریاب برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن سردخانه‌های مربوط به این وزارت، به ولایت فاریاب سفر نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

BACK TO NEWS