نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با همراهی خواجه شفیع صدیقی آمر امور زراعتی و عارف ولی‌زاده مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها، از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر کمیته ناروی برای افغانستان دیدن نمودند.
در آغاز این بازدید، با شیخ‌های رئیس پوهنتون البیرونی پیرامون اهمیت فارم در تولید نهال، حفاظت محیط زیست و همچنان تداوم فعالیت فارم پس از تکمیل و واگذاری پروژه گفتگو صورت گرفت. رئیس پوهنتون ضمن قدردانی از توجه ریاست زراعت در راستای انکشاف زراعت و ایجاد فارم در ساحه پوهنتون، از همکاری همه‌جانبه پوهنتون برای ادامه فعالیت این پروژه پس از واگذاری اطمینان داد.
رئیس زراعت ولایت کاپیسا با تأکید بر اهمیت این پروژه اظهار داشت که فارم تولید نهال به‌منظور ایجاد فضای سبز، حمایت از محیط زیست و فراهم‌سازی نهال برای استفاده عموم مردم با بودجه بیش از یک‌صد هزار دالر تطبیق شده و حفاظت و انکشاف آن از اولویت‌های اساسی می‌باشد.
متعاقباً هیأت ریاست زراعت در حضور آمر مالی و اداری پوهنتون از بخش‌های مختلف فارم نظارت نموده و رهنمودهای لازم جهت انکشاف بیشتر آن ارائه گردید.
قابل یادآوری است که در حال حاضر در این فارم بیش از ۲۶ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر در حال پرورش می‌باشد

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها