نظارت از پروژه دیوار استنادی گبیونی در قریه زنبورک پاین تخار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۹:۴۶
رنظارت از پروژه دیوار استنادی گبیونی در قریه زنبورک پاین تخار

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند کار پروژه دیوار استنادی گبیونی در قریه زنبورک پاین ولسوالی چال نظارت به عمل آورد.
این پروژه به طول ۱۵۰ متر، عرض ۲۰۰ متر و ارتفاع ۵۰۰ سانتی‌متر در ساحات آسیب‌پذیر قریه یادشده به‌منظور جلوگیری از تهدید سیلاب بالای زمین‌های زراعتی در نظر گرفته شده است.
پروژه مذکور قبلاً توسط موسسه میشن ایست و در هماهنگی با مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی چال سروی گردیده بود و اکنون کار عملی آن حدود ۷۵ درصد پیش رفته است. قرار است تا ده روز آینده تطبیق آن تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.
با عملی‌شدن این پروژه، ۴۰ هکتار باغ‌های اهالی قریه از خطرات ناشی از سیلاب محفوظ خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها