نظارت از پروژه اعمار کانال‌های آبیاری در بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ - ۱۰:۵۲
نظارت از پروژه اعمار کانال‌های آبیاری در بامیان

۲۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
کارشناسان ریاست زراعت ولایت بامیان از پروژه‌های اعمار کانال‌های آبیاری در مرکز و ولسوالی یکاولنگ این ولایت نظارت کردند.
این نظارت با حضور انجنیران و نمایندگان وزارت زراعت و مؤسسه نسل‌های آینده افغانستان انجام شد. مناطق مورد بررسی شامل قریه‌های ککرک بالا، سرقول توپچی، بیدمشکین و کته‌قلعه سرقول بودند.
براساس یافته‌های تیم نظارتی، کار پروژه‌ها به دلیل سردی هوا متوقف شده است. مؤسسه نسل‌های آینده افغانستان موظف شد تا تطبیق پروژه‌ها را مطابق پروپوزل و تفاهم‌نامه ادامه دهد و در صورت بروز تغییرات، اسناد مرتبط را با تأیید وزارت زراعت ارائه کند. در غیر این صورت، مسئولیت پیامدها بر عهده خود مؤسسه خواهد بود.
این نظارت در راستای اطمینان از تطبیق دقیق و مؤثر پروژه‌های زیربنایی زراعتی صورت گرفت تا زمینه بهبود مدیریت منابع آب و حمایت از زراعت محلی فراهم گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها