نظارت از پروژه اعمار کانال‌های آبیاری در بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ - ۱۰:۵۲
نظارت از پروژه اعمار کانال‌های آبیاری در بامیان

۲۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
کارشناسان ریاست زراعت ولایت بامیان از پروژه‌های اعمار کانال‌های آبیاری در مرکز و ولسوالی یکاولنگ این ولایت نظارت کردند.
این نظارت با حضور انجنیران و نمایندگان وزارت زراعت و مؤسسه نسل‌های آینده افغانستان انجام شد. مناطق مورد بررسی شامل قریه‌های ککرک بالا، سرقول توپچی، بیدمشکین و کته‌قلعه سرقول بودند.
براساس یافته‌های تیم نظارتی، کار پروژه‌ها به دلیل سردی هوا متوقف شده است. مؤسسه نسل‌های آینده افغانستان موظف شد تا تطبیق پروژه‌ها را مطابق پروپوزل و تفاهم‌نامه ادامه دهد و در صورت بروز تغییرات، اسناد مرتبط را با تأیید وزارت زراعت ارائه کند. در غیر این صورت، مسئولیت پیامدها بر عهده خود مؤسسه خواهد بود.
این نظارت در راستای اطمینان از تطبیق دقیق و مؤثر پروژه‌های زیربنایی زراعتی صورت گرفت تا زمینه بهبود مدیریت منابع آب و حمایت از زراعت محلی فراهم گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها