نظارت از فعالیت کمیته هالند در ولسوالی غوربند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۰:۱۸
نظارت از فعالیت کمیته هالند در ولسوالی غوربند

۷  عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از کلینیک حیوانی و جریان برنامه توسعه وترنری که از سوی کمیته هالند برای افغانستان در چوکات برنامه حمایت از کلینیک‌های ساحوی (VFU) در منطقه قول خول ولسوالی غوربند راه‌اندازی شده است، نظارت به عمل آوردند.
در چارچوب این برنامه، بیست تن از مالداران منطقه در یک دوره آموزشی اشتراک دارند که ماهانه یک جلسه آموزشی به‌مدت یک سال برای آنان برگزار می‌شود. این جلسات با هدف بلند بردن سطح آگاهی مالداران و افزایش عواید اقتصادی آن‌ها از سوی مسئول کلینیک حیوانی منطقه تنظیم و پیش‌برده می‌شود.
همچنان، به‌عنوان بسته تشویقی، از سوی کمیته هالند به هر یک از اشتراک‌کنندگان یک عدد خشت منرال بلاک ده‌کیلویی جهت تأمین مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز مواشی توزیع گردید.
نظارت انجام‌شده بیان‌گر تداوم منظم و مؤثر برنامه و رضایت اشتراک‌کنندگان از روند فعالیت‌ها می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۹
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای حمایت از مالداران در ولسوالی کهسان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه مواشی، روند توزیع خوراکه حیوانی در ولسوالی کهسان ولایت هرات تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت تطبیق گردید.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی بازاریابی برای تولیدکنندگان محصولات زراعتی در بدخشان

۴ جدی   ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی بازاریابی به‌منظور ارتقای ظرفیت تولیدکنندگان محصولات زراعتی، باغداری و مالداری در شماری از ولسوالی‌های ولایات بدخشان و تخار برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

بازگشت به خبرها