نظارت از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در کابل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۵
نظارت از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در کابل

۲۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از مقام‌های امارتی از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در نواحی مختلف شهر کابل نظارت کردند.
این هیئت به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور انجینر سلطان محمد زبیر معین پالیسی وزارت مالیه، شماری از رؤسا و مشاوران وزارت صنعت و تجارت و اداره دوا و غذای وزارت صحت عامه، از شرکت‌های تولیدی در سرکوتل و حصه اول خیرخانه بازدید به عمل آوردند.
در جریان این نظارت، فعالیت‌های شرکت‌های تولیدی مواد غذایی سلام طیب، شرکت تولیدی و بسته‌بندی امرالله یوسفزی، فابریکه تولید ادویه آسیا ستار و فابریکه تولیدی ملکه پروین که قرار است در زمینه تولید سیروم فعالیت کند، بررسی شد.
مولوی صدراعظم عثمانی در جریان این بازدید تأکید کرد که این نظارت به هدایت ریاست‌الوزراء انجام شده تا مشخص شود که آیا این کارخانه‌ها در تولید محصولات خود معیارهای لازم را رعایت می‌کنند. وی افزود که هدف از این بررسی، تقدیر از شرکت‌های فعال و ارائه توصیه‌های لازم به آن‌ها برای رعایت استانداردهای ملی و بین‌المللی است.
مسئولان این شرکت‌ها نیز ضمن ارائه معلومات در مورد فعالیت‌های خود، بخش‌های مختلف فابریکه‌ها و لابراتوارهای‌شان را به هیئت توضیح دادند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
Background image

آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
Background image

ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا،. . .

بازگشت به خبرها