نظارت از فعالیت‌های موسسه داکار(DACAAR) در ولایت هلمند

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ۸:۴۷
هلمند کې د ډاکار (DACAAR) مؤسسې د فعالیتونو ارزونه

مسوولان وزارت زراعت طی سفری به ولایت هلمند که در راس آن رییس عمومی صحت حیوانی می‌باشد، از فعالیت‌های موسسه داکار (DACAAR) در ولسوالی نادعلی ولایت هلمند نظارت نموده اند.
 این موسسه در سه ولسوالی این ولایت در بخش‌های توزیع مرغ‌های تخمی، توزیع تخم‌های اصلاح شده گندم، جواری و سبزی‌جات، بازسازی و اصلاح طویله‌ها، توزیع خوراکه حیوانی، حمایت و تجهیز تعداد از کلینیک‌های حیوانی و استیشن‌های القاح مصنوعی، و آموزش‌های فنی و تخنیکی کار نموده بودند. 
هدف عمده این نظارت این موسسه ارزیابی موثریت و مثمریت آن در سطح این ولایت و تاثیرات آن در بخش زراعت و مالداری می باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها