نظارت از روند انتخاب زمین برای ایجاد ۱۴ قطعه باغ نمایشی گیلاس در کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۱
نظارت از روند انتخاب زمین برای ایجاد ۱۴ قطعه باغ نمایشی گیلاس در کاپیسا

۲۰ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا با حضور هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند انتخاب زمین برای ایجاد ۱۴ قطعه باغ نمایشی گیلاس در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت نظارت کرد.
این بازدید که به‌ اساس هدایت رهبری وزارت زراعت و سفر کارمندان ریاست باغداری انجام شد، ساحات مورد نظر در ولسوالی‌های نجراب، تگاب، حصه اول کوهستان، حصه دوم کوهستان و مرکز کاپیسا بررسی گردید.
در جریان بررسی‌ها مشخص شد که برخی از قطعات، معیارهای طرزالعمل ایجاد باغات تجارتی گیلاس را پوره نمی‌کردند و مساحت آن‌ها کمتر از دو جریب بود. این قطعات از سوی هیئت وزارت مسترد و افراد واجد شرایط دیگر به‌جای آن انتخاب شدند.
طبق طرح تخنیکی این برنامه، هر باغ تجارتی باید حدود دو و نیم جریب مساحت داشته باشد؛ چهار متر فاصله از دیوار باغ، سه متر فاصله میان نهال‌ها و پنج متر فاصله بین قطارها رعایت گردد. بر این اساس، برای هر قطعه باغ تجارتی ۲۶۶ اصله نهال گیلاس در نظر گرفته شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها