نظارت از جریان کار پروژه‌های موسسه افغان اید در ولایت دایکندی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۳۰ - ۹:۰
نظارت از جریان کار پروژه‌های موسسه افغان اید در ولایت دایکندی

 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از پروژه‌های موسسه افغان اید در قریه جوزک مرکز آن ولایت نظارت نمودند.
پروژه‌های تحت کار این موسسه اعمار چکدم و ترینج می‌باشد که در آن ۱۵۶ نفر مصروف کار می‌باشند. 
اعمار این چکدم‌ها ۲۰ روز را در بر می‌گیرد و برای هر کارگر روزانه مبلغ ۵ دالر پرداخت می‌شود. هدف از تطبیق این پروژه مدیریت آب‌ها می‌باشد تا در فصل بارندگی آب‌های باران به زمین جذب و از ضایع شدن آم جلوگیری شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها