نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار ده باباعلی ولایت کاپیسا

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۸ - ۱۵:۳۰
نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار ده باباعلی ولایت کاپیسا

۱۸ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به‌منظورجلوگیری شیوع امراض ساری از محصولات حیوانات به انسان‌ها و فروش مواد بی‌کیفیت لبنی از قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار ده‌بابا‌علی نظارت نمود.
در این فعالیت از ۱۶ دوکان قصابی و ۴۱ باب غرفه‌های فروش کله و پاچه و محصولات حیوانی نظارت شد. درنتیجه این نظارت مقداری از گوشت کم‌کیفیت ضبط گردید و هدایاتی نیز برای فروشنده‌گان جهت جلوگیری از فروش گوشت‌های بی‌کیفیت داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS