نظارت از توزیع تخم اصلاح‌شده بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت پروان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۲ - ۱۰:۲۰
نظارت از توزیع تخم اصلاح‌شده بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت پروان

۱۲ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری و کود کیمیاوی در مرکز ولایت پروان تحت نظارت مولوی نیاز محمد تائب آمر امور زراعتی و عمر زلمی مدیرعمومی ترویج و انکشاف زراعت قرار گرفت.
 در این نظارت، از کیفیت و خالص بودن تخم‌ها و کودهای توزیع‌شده اطمینان حاصل شده و مشوره‌های فنی و مسلکی در مورد کشت به موقع به دهاقین ارائه شد.
آمریت امور زراعتی با همکاری موسسات همکار و پرسونل فنی و تخنیکی تلاش دارد ورایتی‌های جدید تخم‌های اصلاح‌شده را معرفی و توزیع کند تا دهاقین بتوانند حاصلات خود را افزایش داده و به خودکفایی نزدیک شوند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال، به‌گونهٔ موفقانه ۹۰ درصد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۶
Background image

آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی دشت قلعه ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز روند توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان واجد شرایط در ولسوالی دشت قلعه خبر می‌دهد.
به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

در سه ولسوالی ولایت قندهار برای ۷۶۳ دهقان تخم اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار با تلاش خود و به حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و با همکاری. . .

بازگشت به خبرها