نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند تطبیق برنامه «پول در بدل کار» در ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت به‌عمل آورد. این برنامه در پنج ساحه مختلف با همکاری دفتر کنسرن جهانی در حال تطبیق می‌باشد.
مسئولان مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی ینگی‌قلعه همراه با نماینده دفتر همکار از قریه‌های ملا بیک محمد، نفس بیک، عبدال نظر بیک، بای‌آبه شرقی و مغلان بازدید نموده و بر تطبیق شفاف و مؤثر این برنامه تأکید کردند.
بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، در چارچوب این برنامه حدود ۱۲ هزار ترنج در مساحت نزدیک به ۵۰۰ هکتار زمین حفر گردیده و قرار است در این ترنج‌ها ۱۲ هزار اصله نهال شامل بادام، چهارمغز و ناک غرس گردد.
همچنان این برنامه زمینه کار را برای صدها تن از باشنده‌گان محل فراهم ساخته است که در بخش‌های مختلف از جمله حفر ترنج و غرس نهال‌ها مصروف فعالیت می‌باشند.
مسئولان می‌گویند که تطبیق چنین برنامه‌ها می‌تواند در بهبود وضعیت اقتصادی مردم، حفاظت از محیط زیست و ایجاد آینده‌ای سبز و پایدار نقش مهم داشته باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها