نظارت از اعمار و بازسازی بند آب‌گردان قریه لکه‌خیل ولسوالی اله‌سای

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۹:۳۸
نظارت از اعمار و بازسازی بند آب‌گردان قریه لکه‌خیل ولسوالی اله‌ساینظارت از اعمار و بازسازی بند آب‌گردان قریه لکه‌خیل ولسوالی اله‌سای

۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، از جریان اعمار و بازسازی بند آب‌گردان قریه لکه‌خیل ولسوالی اله‌سای بازدید به عمل آمد.
این پروژه به ارزش مجموعی ۱۵ هزار دالر آمریکایی، که ۱۰ درصد آن سهم مردمی است، توسط کمیته ناروی با همکاری کارمندان تخنیکی امریت تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت سروی، دیزاین و تطبیق می‌گردد. بند متذکره حدود ۲ هزار جریب زمین زراعتی را به‌طور مستقیم آبیاری نموده و ۱۱۸۰ خانواده از آن مستفید می‌شوند. همچنان زمینه کار برای ده‌ها تن از اهالی قریه‌جات مربوطه فراهم گردیده است.
در این پروژه، فعالیت‌هایی چون سنگ‌کاری بخش تهداب بند و مراقبت و آبدهی در حال انجام بوده و فعلاً هیچ مشکل و چالشی در روند کار وجود ندارد. کار پروژه مطابق نقشه و پلان کاری جریان داشته و برای شرکت قراردادی رهنمایی‌ها و هدایت‌های تخنیکی لازم ارائه شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها