نشست مشورتی وزیر زراعت با بزرگان ننگرهار پیرامون حفاظت از جنگلات

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۳ - ۱۰:۵۲
نشست مشورتی وزیر زراعت با بزرگان ننگرهار پیرامون حفاظت از جنگلات

۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر خود به ولایت ننگرهار، نشست مشورتی با بزرگان ولسوالی‌های مناطق جنگل‌نشین این ولایت برگزار کرد. هدف این نشست تبادل نظر در خصوص حفظ جنگلات و مسئولیت‌های مشترک دولت و مردم در این زمینه بود.
وزیر زراعت در سخنان آغازین خود بر اهمیت جنگلات و منافع آن برای جامعه تاکید کرد و از حاضران خواست که در حفاظت از این منابع طبیعی با دولت همکاری نمایند. سپس مولوی عزیزالله مصطفی معاون والی ننگرهار نیز به ایراد سخن پرداخت و از تلاش‌ها و همکاری‌های مردم در حفاظت از جنگلات قدردانی کرد.
در ادامه، دو تن از بزرگان ولسوالی‌های خوگیانی، شینوار و قوم پشه‌ای به نمایندگی از مردم صحبت کردند و خواستار ایجاد زمینه‌های شغلی برای جوانان بیکار در این مناطق شدند. مولوی سید آغا از ولسوالی خوگیانی و حاجی سید علم به نمایندگی از قوم پشه‌ای بر لزوم توجه به مشکلات اقتصادی جوانان تاکید کردند.
نشست با دعای شورای علما پایان یافت و در آن مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی عبدالحق مخدوم معین وزارت امور داخله، مولوی احمدالله زاهد معین وزارت تجارت و صنعت و سایر مقامات بلندپایه حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

BACK TO NEWS