نشست مشورتی معین آبیاری و منابع طبیعی با مسئولان محلی کنر درباره حفاظت از جنگلات

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۳:۵۰
نشست مشورتی معین آبیاری و منابع طبیعی با مسئولان محلی کنر درباره حفاظت از جنگلات

۱۲ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی، نشست مشورتی را با مقام‌های محلی ولایت کنر درباره حفاظت و احیای جنگلات برگزار کرد.
در این نشست که با حضور مولوی قدرت‌الله ابوحمزه والی کنر، مولوی امیرحامد حمیدی آمر امنیت پولیس، رئیس شورای علما، رئیس زراعت و نماینده استخبارات این ولایت برگزار شد، موضوعات مرتبط با حفاظت و احیای جنگلات، جلوگیری از قاچاق چوب و هماهنگی میان ادارات امارتی مورد بحث قرار گرفت.
همچنین ملا محمدحلیم یاسین قوماندان قطعه سبز، ملا سراج الحق میرویس ذاکری رئیس جنگلات افغانستان و رئیس شرکت امارتی افغان مارت در این نشست حضور داشتند و بر اهمیت اقدامات هماهنگ برای حفاظت از منابع طبیعی تأکید کردند.
هدف از این نشست، تقویت همکاری‌ها برای حفظ منابع طبیعی و مبارزه با تخریب جنگلات اعلام شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها