نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
د کرنې وزارت د مشرتابه او چینایي پلاوي ترمنځ د درېیو سړو خونو د جوړولو په اړه مشورتي غونډه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور انجینران و مشاوران وزارت و هیئتی از نمایندگان سفارت و حکومت چین در کابل برگزار گردید.
در این نشست، روی جوانب تخنیکی و اجرایی پروژه اعمار سردخانه‌ها بحث صورت گرفت. معین آبیاری و منابع طبیعی ضمن قدردانی از همکاری هیئت چینایی، گفت که بررسی‌ها، سروی و مشخص‌سازی موقعیت‌های اعمار این سردخانه‌ها با همکاری هیئت افغانی انجام شده و اکنون انتظار می‌رود که کار عملی ساخت آن‌ها در آینده نزدیک آغاز گردد.
وی افزود که امارت اسلامی افغانستان از این پروژه استقبال می‌کند و امیدوار است که تطبیق آن گامی مهم در راستای رشد زیرساخت‌های زراعتی و کاهش ضایعات محصولات باشد.
قابل ذکر است که هیئتی از انجینران چینایی چندی پیش به افغانستان سفر نموده و پس از بررسی‌های میدانی، سه موقعیت را در ولایت های کابل و بلخ  جهت اعمار سردخانه‌ها با ظرفیت هر سردخانه  ۱۵ هزار تن مشخص ساختند. این سردخانه‌ها نقش مهمی در نگهداری معیاری محصولات زراعتی خواهند داشت و زمینه بهترسازی بازار فروش برای دهقانان را فراهم می‌سازند

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها