نشست مشورتی با مسوولان محلی ولایت پکتیا و ارائه طرح قاچاق و قطع جنگلات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۰ - ۱۶:۸
نشست مشورتی با مسوولان محلی ولایت پکتیا و ارائه طرح قاچاق و قطع جنگلات

10 قوس 1400 هـ.ش
25 ربیع الثانی 1443 هـ.ق
 مولوی شمس الدین شریعتی معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت  در نشستی طرح جلوگیری از قطع غیرقانونی و قاچاق جنگلات در شهر گردیز ولایت پکتیا  برای مسولان آن توضیح داد
 این نشست با حضور داشت مولوی شمس‌الدین شریعتی معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی محمد علی جان والی پکتیا، شیخ عزیز الرحمان منصور معاون ولایت، نمایندگانی از وزارت مالیه، امور داخله، صنعت و تجارت، استخبارات، روساء و مسوولان ولایت پکتیا برگزار شد.
مولوی شمس‌الدین شریعتی زیربنای پیشرفت و بهبود زندگی مردم هر کشوری را روی زراعت، تجارت و صنعت می‌باشد وابسطه دانسته گفت
" زراعت، تجارت و صنعت زیربنای ارتقای معیشیت باشنده‌گان هر کشور است، از همه مهمتر زراعت نقشِ مهمی در بهبود محیط زیست، سرسبزی، خودکفایی، آبادی وطن، کاهش آلودگی هوا، بلند رفتن اقتصاد دارد، از همین خاطر به پکیتا آمدیم که طرح یکی از موارد اساسی مربوط زراعت را به شما پیشکش کنیم، تا بتوانیم در منع و جلوگیری از قطع این سرمایه‌ ملی موفق شویم، این طرح عبارت از جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات و قاچاق آن می‌باشد که در سال‌های گذشته بیرحمانه قطع گردیده‌است، نظر به هدایت رهبری امارت اسلامی و تصمیم کابینه این طرح را ساختیم تا بتوانیم در عمل آن را پیاده کنیم".
پس از آن مولوی شمس‌الدین طرح را به حاضرین توضیح داد و تاکید کرد که کمیته‌های مشخص جور شود و این روند را نظارت کند. همچنان تعدادی از روساء ولایت خوست نظریات و پرسش‌های خود را مطرح کردند که از طرف آقای شریعتی پاسخ داده‌شد. ایشان اعلان کردند که متعهد به همکاری می‌باشند و اجازه نمیدهند که پس از این داشته‌های بومی کشور قطع گردد.
ولایت پکتیا از ولایت‌های است که اکثر ساحات آن را جنگل احتوا کرد و مقدار زیادی از جنگلات جلغوزه در آن موقیعت دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۴۳
Background image

دیدار رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت با اعضای اتحادیه‌های زراعتی و مالداری هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت هرات با حضور مولوی عبدالحی شاکر رئیس زراعت این ولایت، با اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

بازگشت به خبرها