نشست روئسای زراعت ولایت بغلان و سمنگان در مورد مالچر دشت خواجه ‌الوان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۹ - ۱۲:۲۴
نشست روئسای زراعت ولایت بغلان و سمنگان در مورد مالچر دشت خواجه ‌الوان

 ۲۹ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
روساء زراعت ولایت‌های بغلان و سمنگان نشستی را در مورد تثبیت  ساحات مالچر مربوط به دو ولایت در  دشت خواجه‌ الوان دایر نمودند.
این دشت سرحد بین این دو ولایت است که در گذشته در مورد مربوط بودن آن به دو ولایت میان باشنده گان آن ولایت جنجال های موجود بود.
 این نشستی به سلسله فعالیت قبلی که هیئتی به سرپرستی روساء دو ولایت به ساحه رفته و مالچرهای هر دو ولایت را تثبیت کرده‌ بودند برگزار شده بود که در این نشست روی تثبیت نهایی و پایان بخشیدن به منازعه‌‌ای که بین مردم و ماموران دو ولایت می‌شد صورت گرفت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها