نشست رهبری وزارت زراعت و مالیه درباره بهبود جمع‌آوری عواید برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۴:۵
د کرنې او مالیې وزارتونو مشرتابه د عوایدو راټولولو د ښه‌والي په اړه ناسته وکړه 

نشستی به ریاست مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور ملاآغاجان  آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت و مولوی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات وزارت مالیه، در وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، روی بهبود جمع‌آوری عواید از آنتن‌های مخابراتی، مسلخ‌ها، اجاره زمین و اراضی، مراکز فومیگیشن، جنگلات و منابع قدرتی بحث صورت گرفت. همچنان بر هماهنگی بیشتر میان کارمندان زراعت و مستوفیت‌های ولایات تأکید شد.
همچنین، در این نشست افزایش معاش کارمندان جمع‌آوری عواید مطرح شد تا آنان بتوانند فعالیت‌های خود را با کیفیت بهتر و در مدت زمان کوتاه‌تر انجام دهند.
در پایان، بر تقویت همکاری‌ها و هماهنگی میان وزارت زراعت و وزارت مالیه تأکید شد. این نشست با حضور رؤسا و مشاوران هر دو وزارت برگزار گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها