نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول ولایتی کمیته هالند برای افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۳
نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول ولایتی کمیته هالند برای افغانستان

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول ولایتی دفتر کمیته هالند برای افغانستان دیدار کرده و پیرامون تطبیق یک پروژه مهم در بخش مالداری گفتگو نمود. در این نشست، شماری از متخصصان زراعتی، مسئولان پلان و هماهنگی و کارمندان دفتر یادشده نیز حضور داشتند.
در این دیدار، در مورد تطبیق پروژه‌ای تحت عنوان «بهبود معیشت پایدار مالداران از طریق تقویت زنجیره ارزش محصولات حیوانی» که با حمایت مالی اتحادیه اروپا تمویل می‌گردد، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. این پروژه از سال ۲۰۲۶ الی ۲۰۲۹ به مدت چهار سال در ۱۴ ولسوالی ولایت بدخشان تطبیق می‌شود.
رئیس زراعت بدخشان از تطبیق این پروژه استقبال نموده و آن را در بهبود وضعیت مالداران مهم عنوان کرد و بر همکاری همه‌جانبه در راستای تطبیق مؤثر آن تأکید نمود.
مسئول ولایتی دفتر کمیته هالند برای افغانستان نیز بیان داشت که این پروژه با در نظر داشت مشوره‌های ریاست زراعت، در ولسوالی‌های کمتر توسعه‌یافته به‌ویژه مناطق دوردست، تطبیق خواهد شد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، فعالیت‌های این پروژه شامل ایجاد و حمایت از کلینیک‌های حیوانی، واکسیناسیون و تداوی مواشی، آموزش کارمندان کلینیک‌ها، چاق‌سازی بره‌ها، توزیع زنبور عسل، توزیع تخم علوفه، ایجاد مراکز جمع‌آوری شیر، آگاهی‌دهی به مالداران، ایجاد گروپ‌های حمایتی مالداری، تشکیل کمیته‌های چراگاه و ساخت چک‌دم‌ها برای ذخیره و تأمین آب مورد نیاز مواشی می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها