نشستی جهت تسهیل سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۰:۰
د کرنې په برخه کې د خصوصي سکتور د پانګونې د اسانتیا په موخه غونډه دائره شوه  

به منظور ایجاد سهولت‌ها برای سکتور خصوصی در عرصه زراعت، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، نشستی را با حضور  مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و  شماری از رئیسان و متخصصین این وزارت برگزار کرد.
در این جلسه، بر اهمیت تثبیت زمین‌های قابل کشت برای سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در مناطق مختلف کشور تأکید شد. مولوی عطاءالله عمری اظهار داشت که توسعه زراعت بدون مشارکت و سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی ممکن نیست و مسئولان باید زمینه‌های لازم را برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی فراهم سازند.
وی افزود که برای جلب اطمینان سرمایه‌گذاران، علاوه بر زمین‌های موجود، زمین‌های بیشتری نیز باید شناسایی و آماده شود تا فرصت‌های بیشتری برای فعالیت‌های زراعتی فراهم گردد.
همچنین در این نشست، در مورد موضوعاتی چون مصونیت غذایی، باغداری، سبزیجات، نباتات تیلی، کشت هنگ، شیرین‌بویه، پنبه و اجاره زمین‌های دولتی بحث و تبادل نظر شد.
در پایان، از ریاست‌های مربوط خواسته شد تا برنامه‌های اجرایی خود را برای تحقق این اهداف تنظیم و ارائه کنند، تا در همکاری با سکتور خصوصی، گام‌های مؤثری برای رشد زراعت و کاهش فقر برداشته شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها