نزدیک به چهارهزار نهال مثمر برای باغداران در ولایت کابل توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ - ۱۱:۱۹
نزدیک به چهارهزار نهال مثمر برای باغداران در ولایت کابل توزیع شد

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری چهار هزار اصله نهال مثمر (سیب و شفتالو) را برای باغداران از ولسوالی‌های مختلف شهر کابل توزیع نموده است.
روند توزیع نهال‌های مثمر به‌ همکاری صندوق وجهی توسعه زراعت ADF در ریاست عمومی صحت حیوانی وزارت زراعت واقع دارالامان آغاز گردید.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری که در برنامه توزیع نهال‌ها اشتراک کرده بود گفت:« مسوولیت ما در قبال باغداران و زارعین این است تا به مشکلات شان رسیده‌گی شود تا از طریق زراعت و باغداری خود خودکفا شوند، توزیع نهال مثمر مردم را تشویق می‌سازد تا نهال غرس کنند و در سرسبزی وطن خویش سهم فعال داشته باشند».
عبدالغفار غفاری، رییس اجرایی صندوق وجهی توسعه زراعت یا (ADF) گفت:« صندوق وجهی توسعه زراعت در پهلوی قرضه‌دهی و سهل‌سازی پروسه قرضه‌دهی برای دهاقین برای باغداران چهارهزار اصله نهال مثمر که شامل سیب و شفتالو میباشد توزیع نموده است.
صندوق وجهی توسعه زراعت یا (ADF)، در بخش‌های قرضه‌دهی برای دهاقین، توزیع کود کیماوی، تخم اصلاح شده و تسهیل ماشینری برای دهاقین فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها