نخستین کارخانه پروسس بادام در دایکندی به‌بهره‌برداری رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۵
دایکندی
۹سرطان ۱۳۹۹
نخستین کارخانه پروسس بادام در ولایت دایکندی، تحت نام «شکوفه‌های نیلی» به کمک موسسه آکسفام آغاز به فعالیت کرد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت ولایت دایکندی، می‌گوید که برای نخستین‌بار است که بادام دایکندی در خود این ولایت پروسس خواهد شد. او می‌افزاید که با آغاز به فعالیت این کارخانه، بادام دایکندی جایگاه «واقعی» خود را از لحاظ کیفیت به‌دست می‌آورد. رییس زراعت دایکندی تاکید کرد که این فابریکه به منظور ارزش‌افزای محصول بادام، بازاریابی، تشویق دهقانان و باغداران، ایجاد شغل برای مردم محل، سهولت در انتقالات بادام، افزایش درآمد باغداران و جلوگیری از کاهش قیمت در محصول بادام آغاز به فعالیت کرده است.
فضل امیری مدیر پروژه‌های موسسه آکسفام، می‌گوید که این کارخانه با هزینه ۶.۱ میلیون افغانی با ۹ کارمند زن، آغاز به فعالیت کرده است.
دایکندی از عمده‌ترین ولایت تولیدکننده بادام است. بادام این ولایت از کیفیت و شهرت خاصی برخوردار است.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۱:۱۱
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه بگیرید و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۳۰ دهقان پیشقدم در جوزجان

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم، برای ۳۰ تن از دهقانان پیشقدم در مرکز شبرغان و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۱۵ دهقان در کاپیسا

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای ۱۵ تن از دهقانان مرکز و ولسوالی‌های این ولایت به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی گندم و ترویج استفاده از تخم اصلاح‌شده بذری،. . .

BACK TO NEWS