نخستین کارخانه پروسس بادام در دایکندی به‌بهره‌برداری رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۵
دایکندی
۹سرطان ۱۳۹۹
نخستین کارخانه پروسس بادام در ولایت دایکندی، تحت نام «شکوفه‌های نیلی» به کمک موسسه آکسفام آغاز به فعالیت کرد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت ولایت دایکندی، می‌گوید که برای نخستین‌بار است که بادام دایکندی در خود این ولایت پروسس خواهد شد. او می‌افزاید که با آغاز به فعالیت این کارخانه، بادام دایکندی جایگاه «واقعی» خود را از لحاظ کیفیت به‌دست می‌آورد. رییس زراعت دایکندی تاکید کرد که این فابریکه به منظور ارزش‌افزای محصول بادام، بازاریابی، تشویق دهقانان و باغداران، ایجاد شغل برای مردم محل، سهولت در انتقالات بادام، افزایش درآمد باغداران و جلوگیری از کاهش قیمت در محصول بادام آغاز به فعالیت کرده است.
فضل امیری مدیر پروژه‌های موسسه آکسفام، می‌گوید که این کارخانه با هزینه ۶.۱ میلیون افغانی با ۹ کارمند زن، آغاز به فعالیت کرده است.
دایکندی از عمده‌ترین ولایت تولیدکننده بادام است. بادام این ولایت از کیفیت و شهرت خاصی برخوردار است.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها