نخستین کارخانه پروسس بادام در دایکندی به‌بهره‌برداری رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۵
دایکندی
۹سرطان ۱۳۹۹
نخستین کارخانه پروسس بادام در ولایت دایکندی، تحت نام «شکوفه‌های نیلی» به کمک موسسه آکسفام آغاز به فعالیت کرد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت ولایت دایکندی، می‌گوید که برای نخستین‌بار است که بادام دایکندی در خود این ولایت پروسس خواهد شد. او می‌افزاید که با آغاز به فعالیت این کارخانه، بادام دایکندی جایگاه «واقعی» خود را از لحاظ کیفیت به‌دست می‌آورد. رییس زراعت دایکندی تاکید کرد که این فابریکه به منظور ارزش‌افزای محصول بادام، بازاریابی، تشویق دهقانان و باغداران، ایجاد شغل برای مردم محل، سهولت در انتقالات بادام، افزایش درآمد باغداران و جلوگیری از کاهش قیمت در محصول بادام آغاز به فعالیت کرده است.
فضل امیری مدیر پروژه‌های موسسه آکسفام، می‌گوید که این کارخانه با هزینه ۶.۱ میلیون افغانی با ۹ کارمند زن، آغاز به فعالیت کرده است.
دایکندی از عمده‌ترین ولایت تولیدکننده بادام است. بادام این ولایت از کیفیت و شهرت خاصی برخوردار است.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۲۱
Background image

زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به شرکت برشنا انتقال شد

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۱۲
Background image

توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک با همکاری مؤسسه برای احیا و توسعه خبر داد.
این کمک‌ها برای ۱۵۰ تن از مالدارانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

توزیع اجاق‌های خورشیدی برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی قادس بادغیس

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۴۳ پایه اجاق خورشیدی را برای زنان نیازمند و بی‌بضاعت در حوزه ده‌برنج ولسوالی قادس. . .

بازگشت به خبرها