منازعه زمین زراعتی و منازل مسکونی مردم ولسوالی خواجه بهاوالدین تخار حل شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۴ - ۱۴:۳
منازعه زمین زراعتی و منازل مسکونی مردم ولسوالی خواجه بهاوالدین تخار حل شد

۴ عقرب ۱۴۰۱ ه‍.ش
هیئت ای که از کابل به رهبری مولوی عطاالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و‌‌ در ترکیب آن مولوی قاسم خالد معین وزارت سرحدات اقوام و قبایل، مولوی نور جلال معین وزارت امور داخله به تخار رفته بودند به منازعه میان کوچی‌ها و باشنده‌گان ولسوالی خواجه بهاءالدین پایان دادند.
 در جلسه ای که در ساختمان ولسوالی خواجه بهاوالدین تدویر یافته بود مولوی ضیاالرحمان مدنی  والی تخار و مولوی شاکر قوماندان امنیه تخار، مخدوم عبدالسلام معین وزارت کار و امور اجتماعی و دیگر مسوولان مربوط  نیز حضور  داشته و در مورد وحدت و یکپارچگی ملت صحبت نمودند. 
مولوی عطاالله عمری  در مورد سختی‌های که به منظور بدست آوردن نظام امارات اسلامی سخن زده گفت مردم دوره تاریک و سیاهی را تیر کرده است، در چهار دهه اشغال در این کشور مشکلات زیادی را به مردم تحمیل کرد، این جنگ‌های خانمان سوز مشقت ها، تکلیف ها، شهدا، زخمی‌ها و مهاجرت های زیادی مردم دیدند.  در دوره سیاه  یک قوم از یک  منطقه به منطقه قوم دیگر تیر شده نمی‌توانست، از خاطر تعصبات و فکرهای بیجا، در ۲۰ سال گذشته آمریکا بالای ملت ظلم کرد، الله پاک این نعمت را داده که نظام امارت اسلامی است همگی در نظام امارت مصوون است امنیت برقرار و در هر وقت میتوانیم از یک جای بجای دیگر برویم".
فیصله نهایی هیئت توزیع ۱۵۰ جریب زمین به باشنده‌گان خانه‌های مسکونی منطقه مهاجر قشلاق خواجه بهاوالدین، این زمین ها در قالب یک شهرک که دارای تمام تاسیسات می‌باشد کار خط اندازی و نمره زنی آن آغاز گردید. برای هر خانواده ۶ بسوه زمین داده می‌شود. دولت مکتب، مدرسه، مسجد، کلینیک و دیگر تاسیساتی که به یک شهرک نیاز است جور می‌کند. مسوولیت اعمار خانه‌ها بدوش مردم می‌باشد.
 در بدل این زمین ها، این مردم مجبور اند خانه‌های مسکونی و زمین های زراعتی را به کوچی ها تسلیم کنند. 
مورد سوم این بود که ۱۵۰ جریب زمین مالچر به باشنده‌های منطقه‌ای که زمین های همجوار خانه شان توزیع می‌گردد در جای دیگر برای شان زمین اجاره داده می‌شود تا از آن تنها من حیث مالچر حیوانات استفاده نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی کاشت تا برداشت هنگ و توزیع وسایل زراعتی در ولسوالی دهدادی بلخ

در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ، برنامه آموزشی «آماده‌سازی زمین تا برداشت نبات هنگ» همراه با توزیع وسایل زراعتی و ۷۰۰۰ نهال دو ساله هنگ تاجکی برای ۲۳ تن از دهاقین برگزار شد. این برنامه توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۹
Background image

دیدار رئیس زراعت تخار با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در دفتر کارش با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و هیأت همراه آنان دیدار و گفت‌وگو کرد. در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۰:۱۷
Background image

ارائه سمینار آموزشی برای مالداران قریه دوست‌علی ولسوالی آبشار پنجشیر

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در قریه دوست‌علی ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر، سمینار آموزشی برای بیش از ۴۰ تن از اهالی و مالداران برگزار شد. این برنامه از سوی رضاالدین امین مدیر ترویج مالداری و صحت. . .

بازگشت به خبرها