ملاقات وزیر زراعت با نماینده‌گان اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران؛ بررسی مشکلات و راه‌حل‌های رشد طلای سرخ افغانستان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - ۱۶:۳۶
ملاقات وزیر زراعت با نماینده‌گان اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران؛ بررسی مشکلات و راه‌حل‌های رشد طلای سرخ افغانستان

۱۴ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با نماینده‌گان اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران در حضور محمدعظیم کبرزانی نماینده‌ی مردم هرات و منشی کمیسیون مالی و بودجه در ولسی‌جرگه دیدار کرد.
در این دیدار روی مشکلات شرکت‌های زعفران و راه‌حل‌های مورد نیاز سخن گفته شد.
ارباب عبدالرزاق معاون اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران افغانستان، ضمن تشکر از توجهات وزارت زراعت به رشد تولید زعفران، مشکلات و مسایل مرتبط به زمینه‌های رشد تولید و توسعه‌ی این بخش را مطرح کرد. او هم‌چنان گفت که احصاییه و آمارهایی که راجع به تولید زعفران نشر می‌شود کم‌تر از میزان تولید واقعی را نشان می‌دهد. آقای عبدالرزاق هم‌چنان گفت که باید محدودیت انتقال زعفران در پروازهای داخلی برداشته شود.
پس از آن، آقای احدی راجع به حل مشکلات در برابر رشد زعفران، از جمله قاچاق زعفران صحبت کرد. وزیر زراعت هم‌چنان راجع به وجود دشواری‌ها بر سر راه توسعه‌ی زعفران، گفت که نخست باید مشکلات طبقه‌بندی شود که کدام مربوط دولت است و کدام مربوط سکتور خصوصی. وزیر زراعت راجع به برداشتن محدودیت انتقال زعفران در پروازهای داخلی گفت که این مورد را هم بررسی می‌کنند

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از فارم‌های زراعتی و مالداری وزارت زراعت در ساحه بنی حصار

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام، رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از فارم‌های زراعتی و مالداری این وزارت در ساحه بنی‌حصار کابل دیدار کرد.
در جریان این بازدید، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۰
Background image

برگزاری آموزش عملی در زمینه ساخت و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات در ولسوالی دهدادی بلخ

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی در مورد طرز تهیه و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات را در ولسوالی دهدادی آغاز کرد. این برنامه با هدف ارتقای. . .

بازگشت به خبرها