معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت تخار دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۳ - ۱۱:۸
معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت تخار دیدار کرد

۱۳ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی  سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت و کارمندان ریاست زراعت ولایت تخار دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« با مردم به طریقه نیک رویه کنید و کارها را به وجه احسن انجام دهید، از تخلف، تقلب، تبعیض و رفتار بد جلوگیری کنید، منازعه نکنید و اختلاف ایجاد نکنید».
در همین حال، قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت ولایت تخار گفت:« تخار ولایت سرشار از آب و هوای مناسب است که حاصلات گندم آن بیشتر از مصرف مردم این ولایت است اگر به دهاقین کمک شود حتی حاصلات ما خارج از کشور صادر گردد.»
در حاشیه این دیدار، کمیته سه گانه نرخ گیری(تعیین قیمت)، سمپل گیری و خریداری و تسلیم گیری (ذخیره سازی) تعیین شده و بر موفقیت سازی این برنامه تاکید شده است، قرار است بیش پنج هزار متریک تن گندم مازاد دهاقین از ولایت تخار خریداری و ذخیره سازی شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۴
Background image

تطبیق دو تجربه تحقیقی گندم به هدف بهبود تولیدات و شناسایی ورایتی‌های مقاوم در ولایت تخار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از تطبیق دو تجربه تحقیقی گندم در مزرعه تحقیقات زراعتی تالقان خبر می‌دهد که با هدف بهبود تولیدات، ارتقای کیفیت تخم بذری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۲:۱
Background image

سفر کاری رئیس زراعت ولایت تخار  به ولسوالی هزارسموچ

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در رأس هیئتی متشکل از کارمندان آن ریاست به منظور ارزیابی وضعیت زراعتی و منابع طبیعی، به ولسوالی هزارسموچ. . .

بازگشت به خبرها