معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین ولایت فاریاب دیدار کرد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۴ - ۱۰:۴۱
معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین ولایت فاریاب دیدار کرد 

۲۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت فاریاب  با شماری از دهاقین ولایت فاریاب دیدار کرد.
ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« هدف اصلی ما دیدن با مردم و دهاقین است، هم‌چنان حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله  است تا گندم مازاد دهاقین خریداری و ذخیره‌سازی شود، امارت اسلامی مصمم بر ایجاد چکدم‌ها، بندهای آب‌گردان و کانال‌های آبیاری است، در کنار آن ساخت سردخانه‌های معیاری از پلان عمده امارت اسلامی است، بر علاوه کمک به مالداران در حصه توزیع خوراکه حیوانی و تطبیق واکسین حیوانی از برنامه همه‌ساله امارت اسلامی است.»
در همین حال، مولوی جان مراد رییس زراعت ولایت فاریاب ضمن قدردانی از سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به این ولایت گفت:« ولایت فاریاب از ولایت‌های حاصلخیز و دارای منابع طبیعی فراوان است، دهاقین خواهان کود کیمیاوی، تخم اصلاح شده بذری، مدیریت آب، توزیع وسایل زراعتی و توجه جدی در بخش مالداری هستند.»
مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت گفت:« یک‌هزار و ۳۴۰ متریک تن گندم مازاد دهاقین در ولایت فاریاب وجود دارد که توسط امارت اسلامی خریداری و در گدام این ولایت ذخیره‌سازی می‌شود، کمیته‌های تعیین قیمت، سمپل گیری و تسلیم گیری این پروسه را تکمیل می‌سازد.»
محمد اسلم یک‌تن از دهاقین ولایت فاریاب گفت:« فاریاب گدام افغانستان است، بندهای بزرگ ساخته شود ولایت فاریاب پر از آب می‌شود، مردم این ولایت مستحق بیشتر است.»
ملا محمد حسین یکی دیگر از دهاقین ولسوالی المار ولایت فاریاب گفت:« ساخت کانال، بندهای بزرگ، توزیع تخم بذری، وسایل زراعتی، کود کیمیاوی، دوا بخاطر حیوانات از ضروریات عمده دهاقین است.»
ولایت فاریاب در شمال افغانستان موقعیت داشته که بیش از ۸۰ فیصد مردم این ولایت در زراعت، مالداری و باغداری مصروف است، گندم یکی از محصولات عمده زراعتی این ولایت است که بر علاوه مصرف مردم این ولایت، یک‌هزار و ۳۴۰ متریک تن گندم مازاد وجود دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۲
Background image

اعمار تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی در کابل آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
سنگ تهداب تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از روئساو  مشاوران سکتور زراعت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۰
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بادغیس

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی متشکل از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت بادغیس سفر کرد و با مقام‌های محلی آن ولایت دیدار و گفتگو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۳
Background image

پروژه نظارت و خون‌گیری بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت پکتیکا می‌گویند که پروژه انکشافی نظارت بیماری بروسلوز و خون‌گیری از حیوانات امروز به‌طور رسمی در تالار ریاست زراعت، آبیاری. . .

بازگشت به خبرها