معین زراعت و مالداری به ولایت کندز سفر کرد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۴ - ۸:۳۱
کندز ته د کرنې او مالدارۍ مرستیال سفر

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت به سلسله سفرهای ولایتی به ولایت کندز سفر کرده و با ملا نثاراحمد نصرت والی آن ولایت دیدار و به‌منظور حل مشکلات دهقانان و مالدارن گفتگو کرد.

در جریان این دیدار معین زراعت و مالداری هدف سفرش را  افتتاح خدمات وکاله و مرابحه صندوق وجهی انکشاف زراعت، بررسی وضعیت کلی زراعت و مالداری ولایت کندز، نظارت از جریان کمپاین جلوگیری از آفت ملخ، حل مشکلات دهقانان و مالداران ولایت کندز عنوان کرده و خواستار حمایت و همکاری مسوولان محلی ولایت کندز در تطبیق این برنامه‌های وزارت زراعت شد.
در همین حال ملا نثار احمد نصرت والی کندز از برنامه‌های وزارت زراعت برای دهقانان و مالداران ولایت کندز ابراز خرسندی کرده و برای هیئت وزارت زراعت اطمینان همکاری همه جانبه را در تطبیق برنامه‌های شان سپرد.
در جریان این دیدار مولوی صدیق الله رحمانی رییس تصدیق تخم بذری، مفتی ذاکرالله رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی،  انجنیرعبد الغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعت یا ADF ، مولوی امان الله حسن رئیس زراعت کندز و مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالداری معین زراعت و مالداری حضور داشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها