معین زراعت و مالداری با مسوولان پروگرام ثبات معیشت و خدمات ضروری برای افغانستان دیدار کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۱۳:۲۳
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د افغانستان لپاره د اړتیاوړ چوپړتیاوو او د معیشت ثبات پروګرام له چارواکو سره وکتل

۱۱ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان پروژه "پروگرام ثبات معیشت و خدمات ضروری" که از سوی کمیته هالند در افغانستان (DCA) دیدار و گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی با انتقاد از فعالیت‌های سطحی شماری از پروژه‌ها گفت:« ما بخاطر بلند بردن سطح زنده‌گی و معیشت مردم طوری کار کنیم که اقتصاد مردم بلند برود، هرکاری که می‌شود بنیادی شود نه شکل سطحی و حیف میل پول.»
مولوی صدراعظم در این دیدار گفت که شماری از پروژه‌های که در افغانستان فعالیت داشته اند به‌شکل بنیادی کار نکرده اند هدف آن‌ها فقد مصرف بودیجه و گرفتن معاشات بلند بوده است اما به‌شکل اساسی کار نشده است.
مسوولان این پروژه به بازتاب فعالیت‌های شان پرداختند و از کارکرد خویش از آغاز پروژه تا اکنون بیان داشته اند، پروژه پروگرام ثبات معیشت و خدامات ضروری توسط اتحادیه اروپا تمویل می‌شود که بیش از شش میلیون دالر بودیجه دارد که توسط کمیته هالند برای افغانستان تطبیق می‌گردد.
هدف از این پروژه حفظ معیشت و تغییر مواد غذایی بوده است، تجهیز کلینیک‌های حیوانی، تطبیق واکسین‌های حیوانی، حمایت واحدهای ساحوی، توزیع قطعات مرغ، توزیع خوراکه حیوانی، توزیع زنبور عسل، توزیع تخم اصلاح شده و ایجاد مراکز پروسیس و جمع‌آوری شیر از فعالیت‌های این پروژه بوده است.
این پروژه در سال 2012 آغاز به فعالیت نموده و تا 2025 ادامه دارد که بیش از 350 هزار تن را به طور مستقیم مستفید می‌سازد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور برگزار شد

جلسه مشترک میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور بررسی روند تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور، در وزارت زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها