معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ - ۱۳:۵۱
معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» دیدار کرد

۳ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» دیدار و پیرامون چگونگی تطبیق این پروژه گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر تطبیق پروژه‌های انکشافی در کشور تاکیده کرده و اصل شفافیت، موثریت و مثمریت در تطبیق پروژه‌ها را مهم پنداشته است.
پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» با تمویل مالی اتحادیه اروپا و انجمن مهاجرین دنمارک در ولایت های هرات، فراه، بادغیس و کنر تطبیق می‌شود.
هزینه مجموعی این پروژه چهار میلیون و ۸۸۸ هزارو ۵۲۰ دالر امریکایی بوده که هدف از تطبیق آن حفاظت از معیشت جمیعت‌های آسیب‌پذیر در ساحات روستایی و کمتر حمایت شده عنوان شده است.
بهبود امنیت غذایی و ایجاد امکان تولید غذا و پروسیس مواد غذایی به شمول تنوع غذایی از مقاصد دیگر تطبیق این پروژه می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها