معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ - ۱۳:۵۱
معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» دیدار کرد

۳ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» دیدار و پیرامون چگونگی تطبیق این پروژه گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر تطبیق پروژه‌های انکشافی در کشور تاکیده کرده و اصل شفافیت، موثریت و مثمریت در تطبیق پروژه‌ها را مهم پنداشته است.
پروژه «بهبود معیشت از طریق امنیت غذایی فراگیر» با تمویل مالی اتحادیه اروپا و انجمن مهاجرین دنمارک در ولایت های هرات، فراه، بادغیس و کنر تطبیق می‌شود.
هزینه مجموعی این پروژه چهار میلیون و ۸۸۸ هزارو ۵۲۰ دالر امریکایی بوده که هدف از تطبیق آن حفاظت از معیشت جمیعت‌های آسیب‌پذیر در ساحات روستایی و کمتر حمایت شده عنوان شده است.
بهبود امنیت غذایی و ایجاد امکان تولید غذا و پروسیس مواد غذایی به شمول تنوع غذایی از مقاصد دیگر تطبیق این پروژه می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۸
Background image

دهمین جشنواره زعفران در ولایت هرات برگزار شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
دهمین جشنواره زعفران با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، مولوی نوراحمد اسلام‌جار والی هرات، دیپلومات‌های کشورهای ایران و ترکیه و صنعت‌کاران زعفران در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری زراعتی در ولسوالی درایم بدخشان با هزینه بیش از ۴میلیون ۷۸۱ هزار  افغانی

۱ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه دره محمود ولسوالی درایم ولایت بدخشان با هزینه ۴میلیون ۷۸۱ هزار ۵۶۰ افغانی با همکاری مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد و توسط. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۴
Background image

آغاز کمپاین کنترول میخانیکی مور پدار و مور خیمه ساز در دایکندی

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت دایکندی کمپاین برنامه کنترول میخانیکی مور پدار و مور خیمه ساز را در ولسوالی‌های سنگتخت و کیتی آغاز کرد.
 این برنامه توسط کارمندان. . .

بازگشت به خبرها