معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه «دانه های تجدید حیات» دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ - ۱۵:۵۸
معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه «دانه های تجدید حیات» دیدار کرد

۱۹ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با لیویا ماریوزی، سامانتا پیتنل و فیضان احمد مسوولان پروژه دانه های تجدید حیات (Seeds of Rebirth) دیدار و روی امضای تفاهم‌نامه این موسسه با وزارت زراعت گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر شفافیت در تطبیق این پروژه تاکیده کرده گفت:« هرموسسه که در افغانستان فعالیت می‌کند باید تحت اصول و قوانین امارت اسلامی باشد و ما مطابق اصول امارت اسلامی با شما همکار هستیم.»
موسسه دانه های تجدید حیات در ولایت های لغمان، کنر و ننگرهار فعالیت داشته و برای خانم های متشبث گاوهای شیری و بُز توزیع می‌نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها