معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه «دانه های تجدید حیات» دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ - ۱۵:۵۸
معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه «دانه های تجدید حیات» دیدار کرد

۱۹ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با لیویا ماریوزی، سامانتا پیتنل و فیضان احمد مسوولان پروژه دانه های تجدید حیات (Seeds of Rebirth) دیدار و روی امضای تفاهم‌نامه این موسسه با وزارت زراعت گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر شفافیت در تطبیق این پروژه تاکیده کرده گفت:« هرموسسه که در افغانستان فعالیت می‌کند باید تحت اصول و قوانین امارت اسلامی باشد و ما مطابق اصول امارت اسلامی با شما همکار هستیم.»
موسسه دانه های تجدید حیات در ولایت های لغمان، کنر و ننگرهار فعالیت داشته و برای خانم های متشبث گاوهای شیری و بُز توزیع می‌نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها