معلومات اجاره دهی ریاست اجاره دهی و سرمایگذاری به گونه الکترونیکی ثبت می‌گردد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۱ - ۱۰:۳۳
معلومات اجاره دهی ریاست اجاره دهی و سرمایگذاری به گونه الکترونیکی ثبت می‌گردد

۲۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
سیستم ثبت معلومات اجاره دهی که از سوی کارمندان آمریت تنظیم سیستم معلومات ریاست احصایه و معلومات زراعتی وزارت زراعت ساخته شده است به کارمندان ریاست عمومی اجاردهی و سرمایه گذاری آن وزارت غرض استفاده سپرده شد.
طی برنامه‌ای با حضور ملا عبدالظاهر امین رئیس عمومی اجاره دهی و سرمایه ‌گذاری، ملا صالح محمد احسان رئیس احصایه و معلومات زراعتی، شماری از متخصصین هردو ریاست وزرت زراعت سیستم الکترونیکی اجاره دهی از سوی مسوولان ریاست احصایه  به کارمندان ریاست عمومی اجاره دهی و سرمایه گذاری تسلیم و معلومات لازم در رابطه به چگونگی استفاده و کاربرد آن برایشان اراییه گردید.
قرار است پس از این معلومات پیرامون اجاره دهی زمین و شرایط آن، زمین‌های اجاره داده شده و زمین‌های آماده برای اجاره دهی در این سیستم ثبت و به دسترس متقاضیان آن قرار گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۹
Background image

معین آبیاری و منابع طبیعی: پروژه‌های منظورشده آبیاری در ارزگان از ضایعات آب جلوگیری می‌کند

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی بازمحمد فیضان معین  آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت ارزگان با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۸
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت سمنگان از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری به ولایت سمنگان، از ریاست زراعت این ولایت بازدید و روند فعالیت‌های بخش‌های مختلف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز پروژه اعمار شبکه آبیاری در قریه سنجدره مرکز پروان

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی خان‌محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، با هیأت همراه به قریه سنجدره مرکز این ولایت سفر کرده و پروژه اعمار شبکه آبیاری را افتتاح کرد.
در این سفر،. . .

بازگشت به خبرها