معرفی رئیس جدید ریاست اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۶:۰
د کرنې وزارت د اطلاعاتو او عامه پوهاوی نوی رییس او ویاند معرفي شو

 

۲۰ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی به حیث رئیس جدید ریاست اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معرفی و رسماً به کارش آغاز کرد. 
در مراسم معرفی وی، ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت و جمعی از روسا و مشاوران مقام وزارت حضور داشتند و از خدمات صادقانه او در گذشته قدردانی به‌عمل آمد.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» در سخنرانی خود با تأکید بر اصل شایسته‌سالاری در اسلام، مولوی شیرمحمد حاتمی را از مجاهدان نیک‌نام و با ابتکار دانسته و گفت که وی پیش از فتوحات و در چهار سال اخیر نظام امارت، خدمات صادقانه انجام داده و اکنون رهبری امارت اسلامی افغانستان این مسئولیت را به او سپرده است.
مولوی شیرمحمد حاتمی دارای تحصیلات لیسانس در رشته اقتصاد و ماستری در علوم دینی بوده و پیش از این به عنوان آمر ارتباط داخلی ریاست دفتر مقام وزارت و رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت ایفای وظیفه کرده‌است. وی پس از معارفه، بر تعهد و تلاش برای بهبود اطلاع‌رسانی و تقویت ارتباط میان وزارت و مردم تأکید کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها