مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: امسال از فارم سوم ۶۰ تُن ماش به‌دست خواهد آمد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۰:۵۲
مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: امسال از فارم سوم ۶۰ تُن ماش به‌دست خواهد آمد

۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولین شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند در فارم سوم این شرکت، امسال حدود ۴۵۲ جریب زمین به کشت ماش اختصاص یافته است که بر اساس برآوردهای زراعتی، نزدیک به ۶۰ تُن حاصل از آن برداشت خواهد شد.
به گفته مولوی محمدگل مطمئن، آمر فارم سوم، این شرکت به‌طور مستقیم در ۱۵۲ جریب زمین ماش کشت کرده که انتظار می‌رود حدود ۲۰ تُن حاصل به‌دست آید. همچنان در ۳۰۰ جریب دیگر، دهقانان اجاره‌دار کشت انجام داده‌اند که از این بخش نیز حدود ۴۰ تُن برداشت خواهد شد.
ماش به دلیل ارزش بالای غذایی، یک محصول مهم زراعتی به‌شمار می‌رود که هم برای مصرف داخلی اهمیت ویژه دارد و هم در بازار دارای ارزش اقتصادی قابل توجه است.
مسئولین می‌افزایند افزایش این محصول، در بهبود عواید دهقانان و تنوع محصولات زراعتی نقش مثبت خواهد داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها