مرکز فوموگیشن محصولات زراعتی در ننگرهار ساخته شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۹:۳۵
مرکز فوموگیشن محصولات زراعتی در ننگرهار ساخته شد

۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مرکز ادویه پاشی (فومیگیشن سنتر) محصولات زراعتی ازلان حمیدی در ننگرهار به هزینه ۲۰۰ هزار دالر امریکایی ساخته و با حضور مولوی عزیزالله مصطفی معاون والی ننگرهار، مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت و سایر مسئولان افتتاح گردید.
مولوی عزیزالله مصطفی معاون والی ننگرهار از ایجاد مرکز درمل‌پاشی محصولات زراعتی ابراز خرسندی کرده و به مسئولان توصیه نمود تا خدمات بهتر را با در نظر گرفتن معیارهای بین‌المللی عرضه کنند.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار به مسئولان شرکت اطمینان داد که در تمامی امور قانونی همکاری خواهد شد. همچنان او به مسئولان شرکت توصیه کرد تا کارمندان مسلکی را استخدام نموده و از درمل باکیفیت استفاده نمایند.
رئیس زراعت ننگرهار اطمینان داد که به منظور عرضه خدمات بهتر از فومیگیشن سنترها به گونه دوامدار نظارت صورت خواهد گرفت.
گفتنی است که در این فومیگیشن سنتر برای ۹۰ تن زمینه کار نیز فراهم می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها