قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۴
قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و این سردخانه‌ها به بهره‌برداری سپرده شود.
 سردخانه‌های یاد شده از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی توسط شوراهای انکشافی ساخته می‌شود. هزینه‌ی مجموعی ساخت این سردخانه‌ها حدود ۴۷ میلیون افغانی با سهم‌گیری ۱۰ درصدی دهقانان است. هر یک از این سردخانه‌های صفر انرژی ظرفیت نگهداری ۲۰ تا ۲۵ متریک تُن سیب را دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی جهت تنظیم بازار گوشت مرغ در ولایت غور

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، نشست هماهنگی را با حضور مسئولان آمریت مالداری و صحت حیوانی، اعضای اتحادیه فارم‌داران، نماینده‌گان عمده‌فروشان گوشت مرغ و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۶
Background image

بر ۱۳۵ تن از دهقانان ولسوالی نېش ولایت کندهار تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کود کیمیاوی توزیع شد

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه کمک‌های زراعتی، بر ۱۳۵ تن از دهقانان بی‌بضاعت و نیازمند ولسوالی نېش ولایت کندهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی توزیع گردید تا وضعیت اقتصادی دهقانان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سه ولسوالی ولایت فاریاب

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، کمپاین سرتاسری مجادله علیه ملخ‌های مضره را در ولسوالی‌های گرزیوان، بلچراغ و خواجه‌سبزپوش آغاز کرد.
این کمپاین از سوی تیم‌های. . .

بازگشت به خبرها