قرارداد سرمایه‌گذاری ۲۴ میلیونی روی پروسس و صادرات کشمش سبز امضا شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ - ۱۶:۳۳
قرارداد سرمایه‌گذاری ۲۴ میلیونی روی پروسس و صادرات کشمش سبز امضا شد

۲۸ حوت ۱۳۹۹
قرارداد سرمایه‌گذاری ۲۴ میلیونی در بخش پروسس و صادرات کشمش سبز، میان پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری یا «HVCDSP» و شرکت خدمات زراعتی انار، امضا شد.
این قرارداد امروز میان داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مسوول شرکت زراعتی انار در مقر وزارت زراعت به امضا رسید.
با امضای این قرارداد، پروژه‌ی انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری و شرکت خدمات زراعتی انار، در بخش پروسس و صادرات کشمش سبز، ۲۴ میلیون افغانی سرمایه‌گذاری می‌کنند که ۵۰ درصد آن را پروژه‌ی «HVCDSP» می‌پردازد و ۵۰ درصد دیگر آن را شرکت خدمات زراعتی انار سرمایه‌گذاری می‌کند.
در مراسم امضای این قرارداد، انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت: «امروز یکی از پروژه‌های بزرگ و حیاتی را افتتاح می‌کنیم. این پروژه در توسعه اقتصاد ملی کشور می‌تواند رول ارزنده بازی کند و در بخش خودکفایی یک گام بزرگ است. آرزوی ما این است که در داخل کشور محصولات زراعتی به صورت اساسی مدیریت شود و برای رسیدن به این هدف، راه‌اندازی این پروژه بسیار نیاز است.»
آقای احدی افزود: «با عملی‌سازی این پروژه، میزان صادرات بلند می‌رود و برای مردان و خانم‌های کارگر، زمینه‌ی کار برابر می‌شود. با تطبیق این پروژه، زحمات سالانه‌ی دهقانان نتیجه می‌دهد و حاصلات زراعتی آنان به بهای مناسب به فروش می‌رسد و پس از پروسس معیاری به بازهای داخل و خارج فرستاده می‌شود.»
شرکت خدمات زراعتی انار که یک طرف این قرارداد است، در شهر غزنی فعالیت می‌کند. این شرکت زراعتی، در بخش پروسس و صادرات کشمش سبز کار می‌کند، اما به خاطر نداشتن ماشین‌های مدرن، با مشکلات زیادی دست و گریبان است.
محمدخان میثاق، رییس این شرکت می‌گوید که شرکت آنان به دلیل نداشتن ماشین‌های امروزی، در بازاریابی و گرفتن گواهی‌نامه (سرتیفیکت) با مشکلاتی مواجه است، اما با امضای این قرارداد، شمار زیادی از مشکلات این شرکت از میان می‌رود.
به همین ترتیب، فرید راید رییس پروژه انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری وزارت زراعت می‌گوید که بر اساس قراردادی که امضا شد، پروژه‌ی سکتوری زنجیره‌ی ارزش باغداری وزارت زراعت به شرکت خدمات زراعتی انار، با خرید ماشین‌ها، یافتن بازارهای داخلی و خارجی و هم‌چنان در گرفتن گواهی‌نامه‌های بین‌المللی با این شرکت کمک می‌کند که با عملی‌سازی این پروژه، به شماری از هم‌وزنان زمینه‌ی کار برابر و صادرات کشمش سبز بیش‌تر می‌شود. به همین ترتیب عملی‌سازی این پروژه، در توسعه‌ی سکتور خصوصی رول مهم بازی خواهد کرد.
با ملاحظه‌ی این که ۶۰ درصد کارکنان شرکت خدمات زراعتی انار زنان اند، با تطبیق این پروژه، به شماری از زنان در حوالی شهر غزنی زمینه‌ی کار فراهم می‌شود. هم‌چنان شرکت خدمات زراعتی انار، در آینده کم از کم با ۱۰۰ دهقان، بر اساس یک قرارداد همکاری، کمک می‌کند و از دهقانان یاد شده محصولات زراعتی‌شان را به بهای مناسب خریداری می‌کند.
یادآوری باید کرد که در هفته‌های آینده، با چهار شرکت خصوصی دیگر نیز قراردادهای همکاری در بخش‌های مختلف امضا خواهد شد.
پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» وزارت زراعت در ۱۱ ولایت شامل کابل، لوگر، پکتیا، پکتیکا، خوست، غزنی، میدان‌وردک، ننگرهار، کنر، لغمان و بامیان فعالیت می‌کند. این پروژه از سوی بانک انکشاف آسیایی یا «ADB» تمویل می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS